10 ÅRS GARANTI PÅ ALLA TAKOMLÄGGNINGAR

Vi kan takläggning

Taket är en viktig del av din fastighets konstruktion och ett bra tak ska skydda mot väder och vind, passa fastighetens utseende och omgivning men framför allt: hålla länge. Våra erfarna takläggare är specialiserade på takrenovering med betongpannor och tegelpannor och vet vad som krävs för att lägga ett tak som är både hållbart, snyggt och säkert.

Vi erbjuder dig ett tryggt tak.

Vi vet hur man lägger ett vällagt tak och lämnar alltid tio års garanti på alla våra takarbeten! Med hjälp av våra kunniga takläggare väljer du det material och den utrustning som passar ditt hus bäst.

När du anlitar oss kan du lita på att underarbetet blir rätt utfört och att du får ett tak som klarar våra nordiska förhållanden under många år.

Takmaterial av hög kvalitet för din takläggning.

Hemligheten bakom ett tak som håller länge är att välja material av hög kvalitet, därför använder vi enbart välbeprövade takmaterial som passar våra nordiska förhållanden. Är du osäker på vilket material som passar din fastighet bäst hjälper vi gärna med en kostnadsfri konsultation.

Vi samarbetar med Monier och våra takläggare är kontinuerligt utbildade om de senaste takmaterialen.

Referensprojekt inom takläggning.

Hämta inspiration från våra nöjda kunder. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt hembesök för kontroll av ditt tak. Tveka inte att kontakta oss för råd och konsultation!

Takläggning 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggning 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggning 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Takläggning 4

Takläggning i Södertälje för BRF med Jönåker Monier Ytb Tegelröd

- utförd i Södertälje

Vi är i utkanten i centrala Södertälje i ett tryggt bostadsområde för att utföra en takläggning.

Kolla in vår blogg!

Vi ger dig tips och rådgivning om takläggning.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.