10 ÅRS GARANTI PÅ ALLA TAKLÄGGNINGAR

Takläggning Stockholm

Taket är den viktigaste delen av husets konstruktion och ett bra tak ska skydda mot väder och vind, passa fastighetens utseende och omgivning men framför allt: hålla länge. Våra erfarna takläggare är specialiserade på takläggning med betongpannor eller tegelpannor och vet vad som krävs för att lägga ett tak som är både hållbart, snyggt och säkert.

Vi erbjuder dig en trygg takläggning i Stockholm

Vi vet hur man lägger ett vällagt tak och lämnar alltid tio års garanti på alla våra takläggningar! Med hjälp av våra kunniga takläggare väljer du det material och den utrustning som passar ditt tak bäst.

När du anlitar oss kan du lita på att underarbetet blir rätt utfört och att du får ett tak som klarar våra nordiska förhållanden under många år.

Referensprojekt inom takläggning

Hämta inspiration från våra nöjda kunder. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt hembesök för kontroll av ditt tak. Tveka inte att kontakta oss för råd och konsultation!

Takläggning 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggning 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggning 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Takläggning 4

Takläggning i Södertälje för BRF med Jönåker Monier Ytb Tegelröd

- utförd i Södertälje

Vi är i utkanten i centrala Södertälje i ett tryggt bostadsområde för att utföra en takläggning.

Rekommendationer från våra kunder

Takmaterial av hög kvalitet för din takläggning

Hemligheten bakom ett tak som håller länge är att välja material av hög kvalitet, därför använder vi enbart välbeprövade takmaterial som passar vårt strikta väder förhållande. Är du osäker på vilket takmaterial som passar ditt hus bäst hjälper vi gärna med en kostnadsfri konsultation.

Vi samarbetar med Monier och våra takläggare är kontinuerligt utbildade om de senaste takmaterialen.

Vi finns i följande orter med kranskommuner

Vi finns i Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Gnesta, Haninge, Huddinge, Järfälla, Järna, Kungsholmen, Lidingö, Mariefred, Nacka, Nykvarn, Stockholm, Strängnäs, Södertälje, Tyresö, Täby, Vallentuna, Värmdö, Åkersberga.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer inom takläggning

Takmaterial som kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.