Är det dags att renovera ditt tak?

Takläggare Södertälje

Bor du i Södertälje och är i behov av takläggning? Då kan våra takläggare Södertälje hjälpa dig! Vi på Trygg Fastighetsrenovering har över 20 års erfarenhet av att lägga tak och är specialiserade på takläggning!

Vi jobbar ständigt för att säkerställa att takarbetet genomförs på ett fackmannamässigt och professionellt vis tillsammans med kundens insikt och förståelse. Med oss som takläggare kan du vara säker på ett korrekt takläggning och naturligtvis är det viktigaste att du som kund är nöjd hela vägen.

Kontakta gärna oss om du har frågor eller om en offert för en komplett takläggning eller takrenovering.

Rekommendationer från våra kunder

Genom att anlita Trygg Fastighetsrenovering kan du vara säker att våra takläggare utför ett högkvalitativt arbete, som har mångårig branscherfarenhet och som alltid säkerställer att du som kund får ett väl utfört takarbete.

Våra takläggare Södertälje utför takläggning till dig som husägare

Är ditt villatak i behov av takläggning så se till att takarbetet påbörjas så snart som möjligt för att minimera skador och kostnader. Om du väljer att anlita våra takläggare kan du lita på att takläggningen blir utförd på ett säkert sätt och där fokus är hållbarhet. Vi lämnar alltid tio års garanti på kompletta takläggningar. Är du osäker vilket skick ditt tak är i så låt våra takläggare Södertälje göra en kostnadsfri taköversyn innan det är försent! Våra offerter är alltid väldigt detaljerade och kostnadsfria.

Mycket goda anledningar att anlita oss

Din takläggare Södertälje

Utförda projekt inom takläggning

Våra takläggare Södertälje har gedigen expertis inom takläggning inom alla tänkbara typer av takarbeten. Våra takläggare levererar toppkvalitet i alla takarbeten och kan försäkra våra kunder om takets hållbarhet och stabilitet med en lång garanti.

Takläggare Södertälje 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Södertälje 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Södertälje 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Våra takläggare Södertälje har stort fokus på taksäkerhet

Taksäkerhet är av största vikt för oss, det är nödvändigt för att våra takläggare Södertälje ska kunna känna sig trygga och göra sitt jobb på bästa sätt och för att du som fastighetsägare ska känna dig trygg när du beträder ditt tak. Äger du en fastighet så är det ditt ansvar att se till att det finns fasta takskydd och andra säkerhetsanordningar.

Anlita oss för takläggning och fasadputs i Södertälje.

Dags för takläggning?

Vi hjälper dig med komplett takläggning med tegel- eller betongpannor.

Har fasaden spruckit?

Vi renoverar din fasad med traditionella fasadsystem och ädelstänkputs.

Taksäkerhet är ett måste.

Vi utför en riskanalys och monterar därefter rätt taksäkehetsanordningar. 

Plåtdetaljer? Inga problem.

Vi tar hand om alla plåtdetaljer vid komplett takläggning eller takrenovering.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer för takläggning

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.