Ska du renovera ditt tak?

Takläggare Södertälje

Bor du i Södertälje och är i behov av takläggning? Då kan våra takläggare Södertälje hjälpa dig! Vi på Trygg Fastighetsrenovering är specialiserade på takläggning för villaägare – kontakta oss för en taköversyn av din fastighet och vi lämnar en detaljerad kostnadsfri offert!

Takläggning till villaägare i Södertälje

Är din villa i behov av takläggning så se till att takarbetet påbörjas så snart som möjligt för att minimera skador och kostnader. Är du osäker vilket skick ditt tak är i så låt våra takläggare södertälje göra en kostnadsfri taköversyn innan det är försent! Våra offerter är alltid väldigt detaljerade och kostnadsfria. Om du väljer att anlita oss på Trygg fastighetsrenovering kan du lita på att takläggningen utförs på ett säkert och hållbart sätt. Vi lämnar alltid tio års garanti på kompletta takläggningar.

Utförda projekt inom takläggning

Se våra tidigare takläggningar för inspiration. Vi bokar gärna in ett hembesök för kontroll av just ditt tak.

Takläggare Södertälje 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Södertälje 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Södertälje 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Takläggare Södertälje med fokus på taksäkerhet

Taksäkerhet är av största vikt för oss, det är nödvändigt för att våra takläggare ska kunna känna sig trygga och göra sitt jobb på bästa sätt och för att du som fastighetsägare ska känna dig trygg när du beträder ditt tak. Äger du en fastighet så är det ditt ansvar att se till att det finns fasta takskydd och andra säkerhetsanordningar.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi håller dig uppdaterad med takbloggen

Takbloggen är utformad så att du kan följa oss i vardagen men samtidigt ger vi dig tips och rådgivning när du vill utföra arbetet på egenhand.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.