GÅR DU I RENOVERINGSTANKAR?

Takläggare Bromma

Vi vänder oss till dig som har en villa i Bromma som just nu går i renoveringstankar och behöver hjälp med takarbeten såsom takläggning eller takomläggning. Vi hjälper även med taksäkerhet och takskottning. Önskar du att vi kommer och gör en kostnadsfri taköversyn samt lämnar en detaljerad offert? Hör av dig. 

Vi är din takläggare Bromma när du ska byta tak

Gör din takläggning i god tid i Bromma, väntar du för länge blir det många gånger onödiga extra utgifter. Låt vår takläggare kontrollera ditt tak för att säkerhetställa vad som behöver göras, vår takläggare ger dig en kostnadsfri detaljerad offert på takarbetet. Vi tillämpar högsta kvalitet på takmaterialet som tål påfrestningarna på Sveriges klimat. Vi är stolta över att kunna lämna 10 års garanti på allt utfört takarbete! Allt för att du ska kunna känna trygghet i din investering för ditt hem.

Din trygga takaffär! Vi utför takläggning med tegel- eller betongpannor.

Vi erbjuder etablerade takmaterial från ledande aktörer på den svenska marknaden för våra nordiska förhållanden. Med hjälp av våra kunniga takläggare bromma väljer du det takmaterial och den taksäkerhet till ditt tak som passar huset. Våra takläggare är specialiserade att lägga tak med betongpannor och tegelpannor. Vi levererar en komplett takläggning till dig som har villa i Bromma och samordnar arbetet med plåtslagare och målare.

Senaste utförda projekt inom takläggning

Kontakta oss för rådgivning! Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt besök för en taköversyn och lämnar en kostnadsfri offert.

Välj kund:
Takläggare Bromma 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Bromma 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Bromma 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Stockholms kommun: Bromma

Ortnamnet Bromma kommer enligt en teori från ordet brom, som betyder "knopp / växtskott".

Bromma är en förort i Stockholm kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Området Bromma började att tillhöra Stockholm 1916. Nio av Stockholms tio rikaste stadsdelar ligger i Bromma.

Vi samarbetar med ledande leverantörer

Våra takläggare bromma är stolta över att samarbeta med ledande leverantörer på den svenska marknaden som förser oss med mångfaldig erfarenhet, högkvalitativa material och lång materialgaranti.