Kvalitet och god service

Trygg Fastighetsrenovering

Vi är kunniga takläggare som gör takrenoveringar och fasadrenoveringar i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder vår gedigna kunskap och långa erfarenhet om fastighetsrenovering och prioriterar alltid punktlighet och god kommunikation med våra kunder. Du kan känna dig trygg med oss!

Kundnöjdhet är vår ledstjärna

Hur får man nöjda kunder? Man håller det man lovar och gör ett bra jobb! Vi kan fastighetsrenovering och vet hur viktigt det är att leverera inom utsatt tid och hålla en god dialog med våra kunder. Vi låter våra kunder tala för sig själva, läs deras omdömen på Reco här.

Med hållbarhet i fokus

Vi på Trygg fastighetsrenovering jobbar kontinuerligt med att försöka begränsa klimatpåverkan för våra projekt genom åtgärder som bland annat återvinning och resurshushållning. Även vår arbetsmiljö är av högsta prioritet för oss då vi anser att en god arbetsmiljö ligger till grund för att kunna leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi har valt takmaterial som håller år efter år för din fastighet

Det går inte att tumma på kvaliteten när man ska välja takmaterial, därför är det mer kostnadseffektivt att välja takmaterial av hög kvalitet. Därför har vi valt att samarbeta med Monier, som är ett av världens ledande företag inom tillverkning av takmaterial.

Börja din karriär med en
spontanansökan

Vill du börja eller fortsätta din karriär inom takläggning, plåtslagning eller fasadrenovering? Vi på Trygg Fastighetsrenovering söker alltid personal som är drivna, kvalitetsmedvetna och har social kompetens för att hålla hög kundnöjdhet.

Vi håller dig uppdaterad med bloggen

Bloggen är utformad så att du kan följa oss i vardagen men samtidigt ger vi dig tips och rådgivning när du vill utföra arbetet på egenhand.

Vi finns i följande orter med kranskommuner

Vi finns i Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Gnesta, Haninge, Huddinge, Järfälla, Järna, Kungsholmen, Lidingö, Mariefred, Nacka, Nykvarn, Stockholm, Strängnäs, Södertälje, Tyresö, Täby, Vallentuna, Värmdö, Åkersberga.

Vi kan hjälpa dig med takläggning och fasadputs i hela Stockholm

Dags för takbyte?

Vi hjälper dig med kompletta takrenoveringar med tegel- eller betongpannor.

Har fasaden spruckit?

Vi renoverar din fasad med traditionella fasadsystem och ädelstänkputs.

Taksäkerhet är ett måste

Vi utför en riskanalys och monterar därefter rätt taksäkehetsanordning på ditt tak. 

Plåtdetaljer? Inga problem.

Vi tar hand om alla plåtdetaljer när du lägger nytt tak eller vid takomläggning.