Behöver er fasad ses över?

Vi kan fasadputs

Fasaden är viktig för fastighetens funktion och dessutom dess ansikte utåt. Vi är specialiserade på putsfasader som ger en klassisk och stilren fasad med lång hållbarhet.

Oavsett om du tar hjälp av oss för en nyputsning, fasadrenovering eller reparation av enstaka skador i din fasad så garanterar vi att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Vi erbjuder en trygg fasadputs.

Våra kunniga yrkesmän kan fasadputs och du kan lita på att underarbetet blir rätt utfört och att du får en fasad som klarar tuffa förhållanden under många år. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss och därför lämnar vi alltid fem års garanti på våra fasadrenoveringar.

Välbeprövat fasadsystem ger hållbara resultat.

En fasadputs ska med rätt fasadsystem kunna hålla upp till 30 år och därför är det av stor vikt att man använder sig av material av hög kvalitet. Vi använder det välbeprövade fasadsystemet Serporoc som kan användas på alla typer av fastigheter och som är ett marknadsledande koncept med över 35 års erfarenhet av branschen.

Referensprojekt inom fasadputs.

Hämta inspiration från våra nöjda kunder. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt hembesök för kontroll av din fasad. Tveka inte att kontakta oss för råd och konsultation!

Fasadputs 1

Fasadputs i Stockholm för villa i Sköndal

- utförd i Stockholm, sköndal

Vi befinner oss i ett vackert naturområde i Stockholm, sköndal där vi ska utföra en fasadrenovering.

Fasadputs 2

Fasadrenovering i Södertälje för BRF

- utförd i Södertälje

Vi hamnar i utkanten på centrala Södertälje för att utföra en fasadputs till en BRF.

Kolla in vår blogg!

Vi ger dig tips och rådgivning om fasadputs.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.