Behöver er fasad ses över?

Fasadputs Stockholm

Fasaden är viktig för fastighetens funktion och dessutom dess ansikte utåt. Vi är specialiserade på putsfasader som ger en klassisk och stilren fasad med lång hållbarhet.

Oavsett om du tar hjälp av oss för fasadputs Stockholm eller reparation av enstaka skador på din fasad så garanterar vi att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Vi erbjuder en trygg fasadputs i Stockholm

Våra kunniga yrkesmän kan fasadputs och du kan lita på att underarbetet blir rätt utfört och att du får en fasad som klarar tuffa förhållanden under många år. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss och därför lämnar vi alltid fem års garanti på våra fasadputs arbeten.

Välbeprövat fasadsystem ger hållbara resultat

En fasadputs Stockholm ska med rätt fasadsystem kunna hålla upp till 30 år och därför är det av stor vikt att man använder sig av material av hög kvalitet. Vi använder det välbeprövade fasadsystemet Serporoc som kan användas på alla typer av fastigheter och som är ett marknadsledande koncept med över 35 års erfarenhet av branschen.

Referensprojekt inom fasadputs i Stockholm

Hämta inspiration från våra nöjda kunder. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt hembesök för kontroll av din fasad. Tveka inte att kontakta oss för råd och konsultation!

Välj kund:
Fasadputs 1

Fasadputs i Stockholm för villa i Sköndal

- utförd i Stockholm, sköndal

Vi befinner oss i ett vackert naturområde i Stockholm, sköndal där vi ska utföra en fasadrenovering.

Fasadputs 2

Fasadrenovering i Södertälje för BRF

- utförd i Södertälje

Vi hamnar i utkanten på centrala Södertälje för att utföra en fasadputs till en BRF.

Vi finns i följande orter med kranskommuner

Vi finns i Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Gnesta, Haninge, Huddinge, Järfälla, Järna, Kungsholmen, Lidingö, Mariefred, Nacka, Nykvarn, Stockholm, Strängnäs, Södertälje, Tyresö, Täby, Vallentuna, Värmdö, Åkersberga.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer inom fasadputs Stockholm

Fasadmaterialet kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.