Takmaterial och taktillbehör

Våra takläggare tycker speciellt om att lägga tak från Monier.

Det går inte att tumma på kvaliteten när man ska välja takmaterial, därför är det mer kostnadseffektivt att välja takmaterial av hög kvalitet.  Därför har vi valt att samarbeta med Monier, som är ett av världens ledande företag inom tillverkning av takmaterial.

Jönåker Elegant

Jönåker Elegant är en klassisk 2-kupig betongpanna med en dubbelt förstärkt yta som gör pannan slitstark. En klassisk betongpanna som finns i ett stort urval av färger. Den dubbelt förstärkta ytan gör Elegant slitstark och taktillbehörs utbudet är omfattande. Jönåker Elegant är den mest sålda takpanna.

Finns i kulör: Tegelröd, Röd, Ljusgrå, Mellangrå, Mörkgrå, Svart.

Jönåker Protector 2.0

Jönåker protector är en klassisk genomfärgad betongpanna i klara färger och med en glansig yta. Jönåker Protector har en ytbehandling som gör att färgen på pannan håller upp till 30 % längre än på betongpannor med vanlig ytbehandling. Den hårdare ytbehandlingen gör takpannan mindre känsligt för smuts och ett bättre skydd mot påväxt och UV-strålning.

Finns i kulör: Tegelröd, Röd, Brun, Mörkgrå, Svart.

Vittinge Original

Vittinge Original är ett klassiskt svenskt taktegel som produceras i Sveriges enda kvarvarande taktegelbruk. Lertegelpannan är tillverkad av naturmaterial som passar för både renovering och nybyggnation. Vittinge taktegelpanna får sin färg av lerans mineraler.

Finns i kulör: Obehandlad naturröd.

Vittinge Klassisk

Vittinge är ett klassiskt svenskt taktegel med unik färg och ytstruktur, som ligger på många svenska hustak. Traditionell stil och är ett taktegel med mycket lång livslängd som bara blir vackrare med åren.

Tvåkupigt taktegel har använts i Sverige sedan början av 1900-talet. Förutom teglets naturliga egenskaper finns en mängd taktillbehör som är framtagna för att exakt harmoniera med Vittinge-teglet och göra taket så tätt som funktionellt som möjligt. Vittinge kan hålla mer är 100 år – det är hållbarhet!

Finns i kulör: Obehandlad, Naturröd

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Gör din takläggning i god tid, väntar du för länge blir det många gånger onödiga extra utgifter. Vi kommer gärna till dig och gör en kostnadsfri bedömning! Det är inte alltid man behöver göra en hel takläggning, många gånger räcker det att se över plåtar på taket, tvätta och behandla taket. Håll koll på ditt tak eller be oss göra det åt dig!

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.