Behöver ditt tak ses över?

Takläggare Nykvarn

Är du villaägare i Nykvarn och behöver takläggning? Då ska du anlita oss! Våra duktiga takläggare i Nykvarn använder enbart takmaterial av hög kvalitet och vi lämnar alltid 10 års garanti på utförda takarbeten.

Rekommendationer från våra kunder

Våra takläggare Nykvarn renoverar ditt tak

Våra takläggare på Trygg Fastighetsrenovering är specialiserade på takläggning och när du anlitar oss kan du vara säker på att våra kompetenta takläggare utför arbetet på ett tryggt och hållbart sätt. Vi är proffs på takläggningar Nykvarn med takpannor av lertegel och betongpannor och använder alltid material av högsta kvalitet. Ta hjälp av oss för att kontrollera skicket på din fastighet för att upptäcka skador på tak. Kontakta oss i god tid för en kostnadsfri offert!

Kvalitet och miljö är viktigt för oss som takläggare i Nykvarn

Våra takläggare Nykvarn vet att för att kunna leverera resultat av högsta kvalitet så är det viktigt att fokusera på hållbarhet – i form av de material och tillvägagångssätt vi använder när vi arbetar men även när det gäller vår arbetsmiljö. Genom att göra fastighetsrenoveringar som håller länge bidrar vi till att minska resursförbrukning och vårt systematiska arbetsmiljöarbete gör våra arbetsplatser mer attraktiva.

Utvalda projekt inom takläggning i Nykvarn

Se våra tidigare takbyten i Nykvarn för inspiration. Vi bokar gärna in ett hembesök för kontroll av just ditt tak.

Välj kund:
Takläggare Nykvarn 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Nykvarn 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Nykvarn 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer för takläggning Nykvarn

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.