Behöver ditt tak ses över?

Takläggare Nykvarn

Är du villaägare i Nykvarn och behöver takläggning? Då ska du anlita oss! Våra duktiga takläggare använder enbart material av hög kvalitet och vi lämnar alltid 10 års garanti på utförda takarbeten.

Vi renoverar ditt tak och fasad i Nykvarn

Vi på Trygg Fastighetsrenovering är specialiserade på tak- och fasadrenoveringar och när du anlitar oss kan du vara säker på att våra kompetenta hantverkare utför arbetet på ett tryggt och hållbart sätt. Vi är experter på takomläggningar med takpannor av lertegel och betongpannor och använder alltid material av högsta kvalitet. Ta hjälp av oss för att kontrollera skicket på din fastighet för att upptäcka skador på fasad och tak. Kontakta oss i god tid för en kostnadsfri offert!

Kvalitet och miljö är viktigt för oss

Vi vet att för att kunna leverera resultat av högsta kvalitet så är det viktigt att fokusera på hållbarhet – i form av de material och tillvägagångssätt vi använder när vi arbetar men även när det gäller vår arbetsmiljö. Genom att göra fastighetsrenoveringar som håller länge bidrar vi till att minska resursförbrukning och vårt systematiska arbetsmiljöarbete gör våra arbetsplatser mer attraktiva.

Utvalda projekt inom takläggning

Se våra tidigare takbyten för inspiration. Vi bokar gärna in ett hembesök för kontroll av just ditt tak.

Takläggare Nykvarn 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Nykvarn 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Nykvarn 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

Vi håller dig uppdaterad med takbloggen.

Takbloggen är utformad så att du kan följa oss i vardagen men samtidigt ger vi dig tips och rådgivning när du vill utföra arbetet på egenhand.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.