GÅR DU I RENOVERINGSTANKAR?

Takläggare Bromma

Vi vänder oss till dig som har fastighet i Bromma som just nu går i renoveringstankar och behöver hjälp med takarbeten såsom takrenovering eller takomläggning. Vi hjälper även med taksäkerhet och takskottning.

Vi är din takläggare när du ska byta tak i Bromma.

Gör din takläggning i god tid i Bromma, väntar du för länge blir det många gånger onödiga extra utgifter. Låt oss kontrollera ditt tak för att säkerhetsställa vad som behövs göras, vi ger dig en kostnadsfri offert på takarbetet. Vi tillämpar högsta kvalitet på takmaterialet som tål påfrestningarna på Sveriges klimat. Vi är stolta över att kunna lämna 10 års garanti på allt utfört takarbete! Allt för att du ska kunna känna trygghet i din investering.

Vad våra kunder tycker

Din trygga takaffär! Vi utför takläggning med tegel- eller betongpannor.

Vi erbjuder etablerade takmaterial från ledande aktörer på den svenska marknaden för våra nordiska förhållanden. Med hjälp av våra kunniga takläggare väljer du det takmaterial och den utrustning till ditt tak som passar huset. Vi är specialiserade på takrenovering med betongpannor och tegelpannor. Vi levererar en helhetslösning till dig i Bromma och samordnar arbetet med plåtslagare och målare.

Senaste utförda projekt inom takläggning i Bromma

Kontakta oss för råd och konsultation. Vi bokar gärna in ett hembesök för kontroll av just ditt tak.

Takläggare Bromma 1

Takomläggning i Nacka, Stockholm.

- utförd i Nacka

Nu bränner vi av till Nacka som präglas av blandning mellan villaområden och industrisamhällen men på senare tid även blivit ett rikt område för flerfamiljshus. Vi ska lägga den moderna takpannan Jönåker Elegant.

Takläggare Bromma 2

Takläggning i Järna utanför Södertälje

- utförd i Järna

Vi tar fart mot Järna till en villa som ligger i ett idyllisk skogsområde. Järna är näst största tätorten i Södertälje kommun.

Takläggare Bromma 3

Takrenovering i Bromma, Stockholm

- utförd i Bromma

Vi hamnar i ett villaområde i Bromma och ska utföra en takläggning med 1-kupig Vittinge lertegel takpanna som är det tidstypiska för det här fina 30-tals huset i Bromma.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan.

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi håller dig uppdaterad med takbloggen.

Takbloggen är utformad så att du kan följa oss i vardagen men samtidigt ger vi dig tips och rådgivning när du vill utföra arbetet på egenhand.

Stockholms kommun: Bromma

Ortnamnet Bromma kommer enligt en teori från ordet brom, som betyder "knopp / växtskott".

Bromma är en förort i Stockholm kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Området Bromma började att tillhöra Stockholm 1916. Nio av Stockholms tio rikaste stadsdelar ligger i Bromma.

Vi samarbetar med ledande leverantörer.

Vi är stolta över att samarbeta med ledande leverantörer på den svenska marknaden som förser oss med mångfaldig erfarenhet, högkvalitativa material och lång materialgaranti.