GÅR DU I RENOVERINGSTANKAR?

Takläggare Bromma

Vi vänder oss till dig som har fastighet i Bromma som just nu går i renoveringstankar och behöver hjälp med takarbeten såsom takrenovering eller takomläggning. Vi hjälper även med taksäkerhet och takskottning.

Vi är din takläggare när du ska byta tak i Bromma.

Gör din takläggning i god tid, väntar du för länge blir det många gånger onödiga extra utgifter. Låt oss kontrollera ditt tak för att säkerhetsställa vad som behövs göras, vi ger dig en kostnadsfri offert på takarbetet. Vi tillämpar högsta kvalitet på takmaterialet som tål påfrestningarna på Sveriges klimat. Vi är stolta över att kunna lämna 10 års garanti på allt utfört takarbete! Allt för att du ska kunna känna trygghet i din investering.

Din trygga takaffär! Vi utför takläggning med tegel- eller betongpannor.

Vi erbjuder etablerade takmaterial från ledande aktörer på den svenska marknaden för våra nordiska förhållanden. Med hjälp av våra kunniga takläggare väljer du det takmaterial och den utrustning till ditt tak som passar huset. Vi är specialiserade på takrenovering med betongpannor och tegelpannor. Vi levererar en helhetslösning och samordnar arbetet med plåtslagare och målare.

Senaste utförda projekt inom takläggning

Kontakta oss för råd och konsultation. Vi bokar gärna in ett hembesök för kontroll av just ditt tak.

Takläggning i Södertälje är nu färdig och vi har gått igenom med en nöjd kund hur dom ska underhålla taket så det håller år efter år.

Takläggning med Jönåker Monier Ytb Tegelröd

- utförd i Södertälje

Vi är på utkanten i Södertälje i ett tryggt villaområde på 150 villor, som byggdes på 1960-talet.

Vi håller dig uppdaterad med takbloggen.

Takbloggen är utformad så att du kan följa oss i vardagen men samtidigt ger vi dig tips och rådgivning när du vill utföra arbetet på egenhand.

ROT-avdrag

30% försvinner direkt på fakturan

ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för arbetet när du anlitar en professionell takläggare för att renovera eller förnya din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Skattereduktionen tillåter att du drar av 30% av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Fler personer, större avdrag.

Vi är stolta att samarbeta med ledande aktörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet & lång materialgaranti upp till 30 år.